Loading...

Zorgverzekering Zwaanshoek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Zwaanshoek. Bijvoorbeeld naar Achmea, FBTO, Menzis, VGZ, OHRA. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt de afgesloten verzekering bij jouw situatie? Geholpen door deze snelle zorgvergelijker kun jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen / steunzolen. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is vaak gecompliceerd. Begrippen als Declareren + SVB komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van AnderZorg of Pro Life tot bijvoorbeeld Interpolis en VGZ. Hoe stap ik over naar een professionele aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door de zorgvergelijker bekijk je gelijk en eenvoudig een duidelijke verzekering die spoort met alle wensen. Hulp nodig? Hier bekijk je bruikbare adviezen met betrekking tot de eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Zaandam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Zwaanshoek? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van onze vergelijker – met bruikbare filters – spot jij supersnel welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Besured, Anderzorg, Promovendum is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zwaanshoek


Veel gekozen zorgpolis in Zwaanshoek?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Walsoorden afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Hieronder ontdek je enkele onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Beenvliesontsteking of Elektroallergie, echter ook Niacinedeficiëntie en Syndroom van Ganser. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Haarlemmermeer) of via een school. Je ontvangt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zwaanshoek?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Zwaanshoek of in een omliggende plaats. Tip: je doet dit veel rapper en simpeler online. Hier lees je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 12 keer).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. De Friesland afsluiten) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Zwaanshoek?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Zwaanshoek. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist en Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Logopedie. Lees de condities van jouw huidige polis en ontdek wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina vind je een aantal gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Zwaanshoek wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: inventariseer of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zwaanshoek. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zwaanshoek? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Zwaanshoek is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in de streek Haarlemmermeer. Denk aan: kraamzorg, logopedie, podotherapie, diëtetiek maar ook stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De vergoedingen wisselen nogal bij Bewuzt of VGZ. Raadpleeg de voorwaarden van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgpolis Vroeggeboorte.

Verzekeringskantoor in Zwaanshoek

Heb jij het liefst face to face contact aangaande een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Zwaanshoek. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige controleert jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zwaanshoek