Loading...

Zorgverzekering Zwaagdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zwaagdijk. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Menzis, VGZ, FBTO, Achmea. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past deze afgesloten polis met jouw behoeften? Geholpen door onze slimme zorgvergelijker kan je snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende modules als mantelzorg plus homeopathie. Overstappen van verzekeraar is echt zo gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is vaak moeilijk. Begrippen als Tweedelijns zorg en Zorgverzekeringswet vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of PMA tot o.a. Ditzo en Zekur. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker vind je rap en ongecompliceerd een geschikte verzekering die spoort met je zorgbehoefte. Meer info? Op deze website vind jij nuttige gegevens met betrekking tot de basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Lees ook alles over Zaamslag zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Zwaagdijk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk je supersnel welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zwaagdijk


Populaire zorgpolis in Zwaagdijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Walem afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Op deze site tref je veel besproken begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorginstellingen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor o.a. Aardbeientong of Kleptomanie, echter ook Plaveiselcelcarcinoom en Schizofrenie. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Medemblik) of juist een school. Jouw “win” is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zwaagdijk?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Zwaagdijk of omgeving. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via internet. Hierna vind jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 keer).
 7. Bepaal de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn FBTO afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Zwaagdijk?

Jouw basispolis dekt de meeste zorgkosten in Zwaagdijk. Op die manier worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen maar ook Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Dieetadvies. Controleer de kleine letters van je actuele dekking en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna bekijk jij een paar populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Zwaagdijk wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inventariseer of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zwaagdijk. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Zwaagdijk? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Zwaagdijk zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in de regio Medemblik. Bijvoorbeeld: logopedie, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie maar ook psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie. De vergoedingen wisselen nogal bij De Goudse of Promovendum. Bestudeer de kleine lettertjes van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Voorzetkamer voor een dosisaerosol.

Verzekeringskantoor in Zwaagdijk

Houd jij van een persoonlijke afspraak m.b.t. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Zwaagdijk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bekijkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zwaagdijk