Loading...

Zorgverzekering Zundert Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Zundert. Veel gekozen partijen zijn Menzis, Achmea, VGZ, FBTO, CZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om het huidige contract goed te bekijken. Klopt de huidige zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kan men nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen als bijv. manuele therapie + opticien. Overstappen van polis is echt zo gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Termen als Ziekenfonds en Zvw zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of inTwente tot bijv. Interpolis en Salland. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van de zorgvergelijker achterhaal je vlug en eenvoudig een goedkope verzekering die past bij de zorgwensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je praktische gegevens m.b.t. de collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Lees ook alles over Yerseke zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Zundert? De premies van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – tref jij direct welke organisatie de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured betreft vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-zundert


De beste zorgpolis in Zundert?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Wadenoijen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Hierna vind je veel besproken begrippen waar je zeker op moet letten. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor aandoeningen als Coronavirus of Fluorosis, en tevens voor bijv. Multiple sclerose en Whiplash. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Zundert) of via een onderwijsinstelling. Het voordeel is een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zundert?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Zundert of in een omliggende plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Op deze pagina vind jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. 9 keer p/jaar).
 7. Bepaal een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. CZdirect afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Zundert?

De basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Zundert. Op die manier staat de verzekeraar garant voor onder andere Ziekenhuis, Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen. Echter ook Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Logopedie, Verloskundige zorg. Inventariseer de kleine letters van de huidige verzekeraar om te zien wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar lees jij enkele populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Zundert wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inspecteer of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Zundert. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Zundert? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Zundert moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Ook vind je vele zorginstanties in de regio Zundert. Denk aan: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, logopedie of ook apotheek, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij De Goudse of Stad Holland. Raadpleeg de dekking van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgpolis Volledige gebitsprothese.

Verzekeringskantoor in Zundert

Houd jij van face to face contact inzake je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Zundert. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bespreekt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zundert