Loading...

Zorgverzekering Zuidschermer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zuidschermer. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, Menzis, CZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Past de geldende zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Via de scherpe zorgvergelijker kan men vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld vaccinaties / acnetherapie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is redelijk lastig. Zaken als Zorginstituut Nederland en Aanvullende zorg zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van Promovendum of Kiemer tot bijvoorbeeld DSW en ZieZo. Hoe achterhaal ik een goede polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van deze zorgvergelijker vind je snel en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die past bij jouw individuele wensen. Meer info? Op deze pagina check je handige gegevens aangaande de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Woudenberg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Zuidschermer? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het tarief kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – bekijk jij supersnel welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Promovendum, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zuidschermer


Betrouwbare zorgpolis in Zuidschermer?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Waarde afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site lees je meer over cruciale aspecten die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Coprolagnie of Exhibitionisme, en tevens voor bijv. Malletvinger en Ziekte van Ledderhose. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (de max is €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Schermer) of juist een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zuidschermer?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Zuidschermer of in een omliggende plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger online. Hier tref jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 18 per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is ZorgDirect vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Zuidschermer?

Het basispakket compenseert veel zorgkosten in Zuidschermer. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Logopedie, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Inventariseer de condities van de actuele polis om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina spot je meerdere gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Zuidschermer is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: inventariseer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Zuidschermer. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Zuidschermer? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Zuidschermer moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere zorginstellingen in de gemeente Schermer. Denk aan: ergotherapie, logopedie, podotherapie, kraamzorg maar ook psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, apotheek, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij AnderZorg of Stad Holland. Bestudeer de afspraken van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Verpleeghuis.

Verzekeringskantoor in Zuidschermer

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak t.a.v. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Zuidschermer. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist bespreekt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zuidschermer