Loading...

Zorgverzekering Zuidhorn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zuidhorn. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, OHRA, FBTO, CZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past deze geldende verzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van de nuttige zorgvergelijker kan iedereen direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld ergotherapie of alternatieve geneesmiddelen. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is redelijk ingewikkeld. Feiten zoals Aanvullende verzekering + Ketenzorg zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of National Academic tot DSW en United Consumers. Hoe vind ik een gewoon goede verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker tref je direct en ongecompliceerd een geschikte verzekering die aansluit op de zorgwensen. Meer info? Op deze website bekijk jij praktische informatie met betrekking tot de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Workum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Zuidhorn? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De premie wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels ons vergelijk script – inclusief handige filters – spot jij direct welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-zuidhorn


Populaire zorgpolis in Zuidhorn?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Wanswerd afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hierna vind je cruciale begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Beroepseczeem of Incontinentie, maar ook Koude rilling en Syndroom van Gilles de la Tourette. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Zuidhorn) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zuidhorn?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Zuidhorn of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via het internet. Op deze pagina lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere negen per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn VvAA vergelijken) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Zuidhorn?

Jouw basispakket staat garant voor veel zorgkosten in Zuidhorn. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist. Echter ook Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Lees de polisvoorwaarden van de actuele modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Hieronder lees je enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Zuidhorn wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? De basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: loop na of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zuidhorn. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zuidhorn? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €60 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Zuidhorn moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je een aantal zorginstanties in en rondom Zuidhorn. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, diëtetiek, podotherapie en ook psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij CZdirect of Zilveren Kruis. Controleer de condities van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Verdoving door middel van een roesje.

Verzekeringskantoor in Zuidhorn

Houd jij van een persoonlijke afspraak aangaande een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Zuidhorn. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zuidhorn