Loading...

Zorgverzekering Zuiderwoude Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zuiderwoude. Veel gekozen partijen zijn OHRA, VGZ, Achmea, CZ, FBTO. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt jouw huidige dekking bij jouw situatie? Aan de hand van een handige zorgvergelijker kan je nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld geneesmiddelen plus alternatieve geneesmiddelen. De overstap is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is nogal moeilijk. Aspecten zoals Zorgverzekeringswet (Zvw) en Zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of Ohra tot CZdirect en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door de zorgvergelijker detecteer je vlug en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die past bij je wensen. Is het lastig? Op deze pagina check jij makkelijke informatie aangaande de naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Lees ook alles over Wons zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Zuiderwoude? De kosten van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met ons vergelijk script – met uitgebreide functies – tref jij binnen 1 minuut welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Anderzorg is in de regel een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-zuiderwoude


Veel gekozen zorgpolis in Zuiderwoude?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Wouterswoude afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site bekijk je een aantal begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Compulsie of Euforie, maar ook Plots- en laatdoofheid en Syndroom van Churg-Strauss. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Waterland) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zuiderwoude?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Zuiderwoude of rondom deze plaats. Handig: je doet dit veel rapper en simpeler d.m.v. internet. Hier lees jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 36 keer).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is VGZ vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Zuiderwoude?

Jouw basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Zuiderwoude. Daarmee staat de verzekeraar garant voor zaken als Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Logopedie. Lees de algemene voorwaarden van de actuele modules en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar vind je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Zuiderwoude wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: check even of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zuiderwoude. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Zuiderwoude? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Zuiderwoude moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal zorgbedrijven in en rondom Waterland. Onder andere: logopedie, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie of psychologische zorg, audicien, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Bewuzt of Ohra. Check de dekking van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Verdoving.

Verzekeringskantoor in Zuiderwoude

Heb jij het liefst 1 op 1 contact aangaande jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Zuiderwoude. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige inventariseert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zuiderwoude