Loading...

Zorgverzekering Zoutelande Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zoutelande. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, OHRA, VGZ, Menzis, CZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht de geldende zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze handige zorgvergelijker kun je vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals EHBO-advies of vaccinaties. Overstappen van polis is binnen 5 minuten geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is nogal complex. Begrippen als Gemoedsbezwaarden en Tweedelijnszorg vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of National Academic tot aan Interpolis en VGZ. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van een zorgvergelijker tref je direct en zonder problemen een geschikte verzekering die aansluit op jouw wensen. Is het lastig? Hier check je makkelijke details over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Woldendorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Zoutelande? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk jij snel welke verzekering de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-zoutelande


Populaire zorgpolis in Zoutelande?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Vriezenveen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Hieronder vind je betekenisvolle aspecten die jou verder op weg helpen. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners voor onder andere Apert-syndroom of Efebofilie, maar ook Ontsteking en Syndroom van Ehlers-Danlos. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (de max is €500). Je profiteert van een minder hoge premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Veere) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je krijgt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zoutelande?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Zoutelande of rondom deze plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker d.m.v. internet. Op deze pagina lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 6 per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Pro Life vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Zoutelande?

Jouw basispolis dekt veel voorkomende zorgkosten in Zoutelande. Zodoende worden kosten gedekt van zaken als Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Controleer de condities van de actuele verzekeraar om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar bekijk jij een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Zoutelande wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Zoutelande. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zoutelande? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Zoutelande zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog allerlei zorgbedrijven in en rondom Veere. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, logopedie, podotherapie of haptonomie, audicien, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen zijn erg wisselend bij AnderZorg en Univé. Raadpleeg de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Vaccinaties voor reizen naar het buitenland.

Verzekeringskantoor in Zoutelande

Wil je het liefsteen “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Zoutelande. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zoutelande