Loading...

Zorgverzekering Zoetermeer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Zoetermeer. Populaire keuzes zijn Menzis, OHRA, FBTO, CZ, VGZ. Ook in 2020 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past deze geldende verzekering nog met jouw situatie? Geholpen door de slimme zorgvergelijker kan men vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. acupunctuur plus preventieve zorg. De overstap is in een paar minuutjes geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is vaak ingewikkeld. Aspecten zoals Zorgverzekeringswet (Zvw) en Collectieve verzekeringen komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Ohra tot bijvoorbeeld Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker bekijk je rap en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die klopt met alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website tref jij praktische info aangaande de basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Woensdrecht zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in oktober 2020 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Zoetermeer? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De vergoeding komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via de polisvergelijker – inclusief handige filters – spot je supersnel welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2019 tot eind januari 2020. Nog meer besparen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA is in de regel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-zoetermeer


Populaire zorgpolis in Zoetermeer?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2020 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Vredepeel afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2020 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Verderop tref je betekenisvolle variabelen die jou verder op weg helpen. Via deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgverleners waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Aardbeientong of Hooikoorts, maar ook Placentaloslating en Ziekte van Wegener. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2020 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra polis voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Zoetermeer) of soms een opleiding. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zoetermeer?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Zoetermeer of rondom deze plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via internet. Hieronder tref jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. negen stuks per jaar).
 7. Selecteer de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. ONVZ vergelijken) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Zoetermeer?

Jouw basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Zoetermeer. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijv. Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist en Ergotherapie, Logopedie, Wijkverpleging, Dieetadvies. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw huidige verzekeraar om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina vind jij meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Zoetermeer wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: loop na of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zoetermeer. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Zoetermeer? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Zoetermeer moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Er zijn nog vele soorten zorg in en rondom Zoetermeer. Bijvoorbeeld: podotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg of apotheek, stoppen met roken, audicien, haptonomie, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij C4Me of PNOZorg. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Vaat- en/of pigmentbehandeling.

Verzekeringskantoor in Zoetermeer

Heb jij het liefst face to face contact aangaande je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Zoetermeer. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige bekijkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zoetermeer