Loading...

Zorgverzekering Zoelmond Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Zoelmond. Dit kan o.a. naar CZ, Menzis, FBTO, VGZ, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Klopt jouw geldende polis bij jouw situatie? Via de nuttige zorgvergelijker kan men vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen zoals mindfulness / alternatieve geneesmiddelen. Het overstappen is binnen 5 minuten geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Zaken als Natura zorgverzekering en SVB zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Promovendum of PNOZorg tot bijvoorbeeld CZdirect en Zekur. Hoe vind ik een goedkope verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van onze zorgvergelijker vind je vlug en probleemloos een goedkope verzekering die in lijn is met alle behoeften. Is het lastig? Op deze pagina tref je praktische adviezen over de naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Wjelsryp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zoelmond? De premies van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. De kostprijs hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via de polisvergelijker – inclusief handige filters – tref jij direct welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is doorgaans een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-zoelmond


Veel gekozen zorgpolis in Zoelmond?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Vredenheim afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina bekijk je betekenisvolle onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor o.a. Alogie of Fototoxiciteit, maar ook Leukemie en Syndroom van Moebius. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Het voordeel is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, jouw gemeente (Buren) of soms een school. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zoelmond?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Zoelmond of in deze buurt. Tip: je doet dit veel rapper en duidelijker op internet. Onderstaand bekijk jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 36 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld OHRA vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Zoelmond?

Jouw basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Zoelmond. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Lees de voorwaarden van de huidige polis om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop bekijk je meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Zoelmond wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zoelmond. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Zoelmond? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Zoelmond zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Er zijn nog allerlei zorginstellingen in de regio Buren. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, logopedie, podotherapie of plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, audicien. De dekkingen wisselen nogal bij Menzis en Zilveren Kruis. Bestudeer de condities van je polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis V-codes.

Verzekeringskantoor in Zoelmond

Prefereer jij 1 op 1 contact rondom een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Zoelmond. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zoelmond