Loading...

Zorgverzekering Zoelen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Zoelen. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, OHRA, Achmea, VGZ, FBTO. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om jouw huidige polis goed te bekijken. Past deze actuele verzekering nog met jouw situatie? Geholpen door onze snelle zorgvergelijker kan jij direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals o.a. oedeemtherapie plus oedeemtherapie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Zaken als Zorgtoeslag of Solidariteit vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of National Academic tot De Goudse en VGZ. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via een zorgvergelijker detecteer je rap en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die matcht met jouw zorgwensen. Hulp nodig? Op deze website tref jij makkelijke details aangaande de naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Wiuwert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Zoelen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door de zorgvergelijker – en de speciale filters – spot je binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, Anderzorg is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-zoelen


Betrouwbare zorgpolis in Zoelen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Vragender afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over cruciale begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorginstellingen waar je heen kunt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Arachibutyrofobie of Gerstmann-syndroom, en tevens voor bijv. Miliaria rubra en Trichotillomanie. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Buren) of soms een vereniging. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zoelen?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Zoelen of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Op deze pagina check je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 6 behandelingen).
 7. Bepaal de dekking voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is National Academic vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Zoelen?

De basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Zoelen. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts. Echter ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele polis om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op deze pagina spot jij een aantal populaire zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Zoelen is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inspecteer of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zoelen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Zoelen? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Zoelen moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Ook vind je velerlei verschillende types zorg in de buurt van Buren. Onder andere: ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, logopedie of plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij DSW of VvAA. Check de afspraken van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis UVB lichttherapie.

Verzekeringskantoor in Zoelen

Houd jij van 1 op 1 contact aangaande je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Zoelen. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bekijkt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zoelen