Loading...

Zorgverzekering Zieuwent Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Zieuwent. Veel gekozen partijen zijn CZ, FBTO, OHRA, Menzis, Achmea. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Past jouw actuele zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door een slimme zorgvergelijker kun je nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen als huidbehandelingen + kraamzorg. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is best lastig. Begrippen als Budgetpolis of Inkomensafhankelijke bijdrage zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of PNOZorg tot o.a. DSW en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels de zorgvergelijker vind je snel en makkelijk een duidelijke verzekering die in lijn is met je zorgwensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref jij handige specificaties aangaande de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Witte Paarden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Zieuwent? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door de vergelijk module – met uitgebreide functies – bekijk je gelijk welke partij de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Besured is meestal wel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zieuwent


Betrouwbare zorgpolis in Zieuwent?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Vorchten afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Hieronder vind je enkele variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Dehydratie of Hallux valgus, maar ook Lyme-ziekte en Ziekte van Peyronie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500). Je profiteert van een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, jouw gemeente (Oost Gelre) of via een onderwijsinstelling. Het voordeel is een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zieuwent?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Zieuwent of in deze buurt. Tip: je doet dit veel rapper en simpeler d.m.v. internet. Hierna check jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld achttien keer).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Interpolis vergelijken) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Zieuwent?

De basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Zieuwent. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts en tevens Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de algemene voorwaarden van je actuele verzekering en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hierna spot je enige gebruikelijke zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Zieuwent wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zieuwent. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zieuwent? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van een paar tientjes per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Zieuwent moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Er zijn nog een aantal zorginstellingen in de streek Oost Gelre. Zoals diëtetiek, ergotherapie, logopedie, podotherapie en haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Interpolis en Stad Holland. Controleer de dekking van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgpolis Trippelstoel.

Verzekeringskantoor in Zieuwent

Heb jij het liefst persoonlijk contact t.a.v. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Zieuwent. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist inventariseert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zieuwent