Loading...

Zorgverzekering Zevenhuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zevenhuizen. Dit kan o.a. naar OHRA, Achmea, CZ, Menzis, VGZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Past jouw huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van een nuttige zorgvergelijker kun jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden als bijv. huidbehandelingen + manuele therapie. Het overstappen is in een paar minuutjes gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is vaak ingewikkeld. Aspecten zoals Bestuursrechtelijke premie en Aanvullende zorg komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van Bewuzt of PNOZorg tot o.a. Ditzo en Univé. Hoe vind ik een goede aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door deze zorgvergelijker tref je gelijk en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die spoort met je individuele wensen. Hulp nodig? Op deze pagina bekijk jij nuttige specificaties aangaande de basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Zie ook meer over Witharen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zevenhuizen? De premies van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met bruikbare filters – tref jij binnen 1 minuut welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Promovendum is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-zevenhuizen


Meest gekozen zorgpolis in Zevenhuizen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Voorst afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Hierna ontdek je belangrijke begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor problemen zoals Aangezichtspijn of Dumpingsyndroom, maar ook Oorlogstrauma en Prosopagnosie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Je profiteert van een lagere premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra module voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, de gemeente (Zuidplas) of via een school. Jouw “win” is een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). Soms is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zevenhuizen?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Zevenhuizen of ergens in de buurt. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker online. Hier check je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere zes behandelingen).
 7. Bepaal de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. De Goudse vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Zevenhuizen?

De basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Zevenhuizen. Zo ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Ergotherapie, Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Lees de voorwaarden van je huidige modules om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina spot jij enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Zevenhuizen is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: controleer goed of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zevenhuizen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Zevenhuizen? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €45 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Zevenhuizen moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Er zijn nog een aantal zorginstanties in de gemeente Zuidplas. Onder andere: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, logopedie en ook haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ditzo of ZorgDirect. Controleer de voorwaarden van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Transplantatie.

Verzekeringskantoor in Zevenhuizen

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek inzake de zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Zevenhuizen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur checkt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zevenhuizen