Loading...

Zorgverzekering Zevenbergen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zevenbergen. Dit kan o.a. naar FBTO, Achmea, Menzis, OHRA, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Past jouw huidige zorgverzekering met jouw behoeften? Geholpen door deze praktische zorgvergelijker mag ook jij gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld mantelzorg en kraamzorg. Overstappen van polis is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Termen als Wanbetaler of Acceptatieplicht zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of ONVZ tot bijv. HEMA en Stad Holland. Hoe ontdek ik een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van onze zorgvergelijker bekijk je rap en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met jouw zorgwensen. Is het lastig? Op onze website check je bruikbare details ten aanzien van naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Woold zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zevenbergen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De kostprijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk jij direct welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zevenbergen


Betrouwbare zorgpolis in Zevenbergen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Voorhout afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Verderop ontdek je een aantal onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Atrofie of Fitz-Hugh-Curtis-syndroom, maar ook Mesothelioom en Repetitive Strain Injury. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (de max is €500). Je profiteert van lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra module voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, je gemeente (Moerdijk) of via een hogeschool / universiteit. Je krijgt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zevenbergen?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Zevenbergen of ergens in de buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler via internet. Hierna tref jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 18 keer p/jaar).
 7. Kies de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld DSW vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Zevenbergen?

Jouw basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Zevenbergen. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer maar ook Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de voorwaarden van jouw huidige verzekeraar en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna tref jij een paar veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Zevenbergen is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? De basispolis vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Zevenbergen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Zevenbergen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Zevenbergen moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je een aantal zorgbedrijven in de gemeente Moerdijk. Zoals ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg en psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, audicien. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Menzis en VvAA. Controleer de afspraken van de polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Tracheacanule.

Verzekeringskantoor in Zevenbergen

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak rondom de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Zevenbergen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bespreekt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zevenbergen