Loading...

Zorgverzekering Zevenaar Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Zevenaar. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, Achmea, FBTO, CZ, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om het huidige contract goed door te nemen. Klopt jouw actuele polis met jouw wensen. Geholpen door deze snelle zorgvergelijker kan men rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. medische hulp buitenland + geneesmiddelen. Overstappen van polis is echt zo afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering op maat is redelijk lastig. Begrippen als Vrije artsenkeuze + Verzekeringsplicht komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of Ohra tot aan Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een professionele aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die past bij de individuele wensen. Hulp nodig? Op deze website check je makkelijke info over de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Zie ook meer over Ratum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zevenaar? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het tarief kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels onze vergelijker – met bruikbare filters – tref je direct welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-zevenaar


Populaire zorgpolis in Zevenaar?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Voorburg afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Op deze pagina tref je enkele aspecten die jou verder op weg helpen. Via deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Auto-immuunziekte of Dwergfactor, echter ook Leverziekten en Reactive Airways Dysfunction Syndrome. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra polis voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Zevenaar) of via een opleiding. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zevenaar?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Zevenaar of ergens in de buurt. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger online. Hieronder lees je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld achttien stuks per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Ditzo vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke kosten worden er vergoed in Zevenaar?

Jouw basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Zevenaar. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek en tevens Revalidatiezorg, Logopedie, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de algemene voorwaarden van de actuele dekking en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar check jij een aantal algemene zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Zevenaar wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Je basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: controleer goed of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zevenaar. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Zevenaar? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Zevenaar zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei soorten zorg in de streek Zevenaar. Neem nou logopedie, kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie of ook plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, stoppen met roken, audicien. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij De Amersfoortse of PMA. Bekijk de dekking van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Toiletverhoger los.

Verzekeringskantoor in Zevenaar

Houd jij van face to face contact rondom de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Zevenaar. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zevenaar