Loading...

Zorgverzekering Zennewijnen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zennewijnen. Denk bijvoorbeeld aan CZ, VGZ, OHRA, Achmea, FBTO. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt de afgesloten zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de praktische zorgvergelijker mag ook jij snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende zekerheden zoals tandarts + chiropractie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is soms lastig. Aspecten zoals Zorgtoeslag of Zorgpremie zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of Ohra tot aan Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een professionele verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door onze zorgvergelijker bekijk je direct en zonder problemen een betrouwbare verzekering die in lijn is met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze website bekijk jij makkelijke adviezen over de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering. Lees ook alles over Meddo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zennewijnen? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – check je snel welke aanbieder de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zennewijnen


De beste zorgpolis in Zennewijnen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Volkel afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Verderop tref je betekenisvolle begrippen waar je zeker op moet letten. Met deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor onder andere Cryptorchisme of Dwarslesie, maar ook Longkanker en Pulmonale hypertensie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Tiel) of wellicht een vereniging. Je ontvangt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zennewijnen?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in Zennewijnen of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker online. Hierna tref jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 6 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld CZdirect vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Zennewijnen?

Jouw basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Zennewijnen. Zo worden kosten gedekt van onder andere Huisarts, Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist en tevens Ergotherapie, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van je huidige polis om te zien wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Verderop spot je een paar populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Zennewijnen wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: verifieer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zennewijnen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zennewijnen? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Zennewijnen is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Ook vind je een aantal soorten zorg in de buurt van Tiel. Bijvoorbeeld: podotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg en ook haptonomie, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij De Friesland en Zekur. Check de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgpolis Tinnitusmaskeerder.

Verzekeringskantoor in Zennewijnen

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak met betrekking tot jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Zennewijnen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige inventariseert je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zennewijnen