Loading...

Zorgverzekering Zeijerveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zeijerveld. Populaire keuzes zijn CZ, Menzis, Achmea, FBTO, VGZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed te bekijken. Klopt de geldende verzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van de snelle zorgvergelijker mag ook jij gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals o.a. zwangerschap en bevalling / tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is tamelijk complex. Aspecten zoals Aanvullende zorgverzekering of Internet zorgverzekering komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of National Academic tot bijv. Delta Lloyd en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van deze zorgvergelijker achterhaal je rap en eenvoudig een voordelige verzekering die overeenkomt met jouw zorgbehoefte. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je makkelijke informatie over de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Corle zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Zeijerveld? De premies van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met bruikbare filters – spot je snel welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is doorgaans een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-zeijerveld


Betrouwbare zorgpolis in Zeijerveld?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Voerendaal afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina vind je enkele onderdelen die extra belangrijk zijn. Via deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals ACE-remmer of Hypothyreoïdie, echter ook Kramp en Thoracic Outlet Syndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (de max is €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Assen) of juist een school. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zeijerveld?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Zeijerveld of in een omliggende plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker d.m.v. internet. Hieronder bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld negen behandelingen).
 7. Beslis over de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Besured vergelijken) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Zeijerveld?

Jouw basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Zeijerveld. Hiermee ben je standaard verzekerd voor onder andere Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter ook Ergotherapie, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van de huidige verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop bekijk je enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Zeijerveld wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: check even of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Drenthe. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Zeijerveld. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zeijerveld? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €40 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Zeijerveld moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Daarnaast zijn er meerdere verschillende types zorg in de streek Assen. Onder andere: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie of ook stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie, psychologische zorg. De dekkingen vertonen grote verschillen bij HEMA en National Academic. Controleer de afspraken van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Thuisbevalling.

Verzekeringskantoor in Zeijerveld

Prefereer jij face to face contact t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Zeijerveld. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige inventariseert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zeijerveld