Loading...

Zorgverzekering Zeijen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zeijen. Veel gekozen partijen zijn Menzis, VGZ, CZ, FBTO, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed door te nemen. Matcht deze actuele polis met jouw behoeften? Met medewerking van deze nuttige zorgvergelijker kun je snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen als chiropractie en preventieve zorg. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Begrippen als Aanvullende zorg + Overstappen zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of National Academic tot CZdirect en VvAA. Hoe stap ik over naar een passende verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door deze zorgvergelijker achterhaal je snel en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die aansluit op alle zorgbehoefte. Problemen? Op onze website check jij makkelijke specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Winterswijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zeijen? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – inclusief handige filters – tref jij binnen 1 minuut welke aanbieder de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden betreft vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-zeijen


Meest gekozen zorgpolis in Zeijen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Vlist afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, Interpolis. Hierna ontdek je belangrijke aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Cefaal hematoom of Hereditaire Motorische en Sensorische Neuropathieën, maar ook Monosomie en Progeria. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Het voordeel is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Tynaarlo) of via een school. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zeijen?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Zeijen of in een omliggende plaats. Maar je doet dit veel rapper en nog effectiever via het internet. Hier vind je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 36 keer).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld AnderZorg vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Zeijen?

Jouw basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Zeijen. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek maar ook Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de voorwaarden van de actuele modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina spot je een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Zeijen wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zeijen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Zeijen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €35 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Zeijen moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal soorten zorg in en rondom Tynaarlo. Zoals ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, logopedie maar ook apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, audicien. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij CZ of Zekur. Bestudeer de dekking van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Therapeutische steunkousen.

Verzekeringskantoor in Zeijen

Prefereer jij 1 op 1 contact inzake een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Zeijen. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zeijen