Loading...

Zorgverzekering Zegveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Zegveld. Denk bijvoorbeeld aan CZ, VGZ, OHRA, FBTO, Menzis. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om het huidige contract nog eens door te lezen. Matcht jouw geldende polis nog met jouw situatie? Aan de hand van een scherpe zorgvergelijker kan men nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals EHBO-advies en beweegzorg. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gedaan.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is redelijk lastig. Begrippen als Collectiviteitskorting en Basispakket zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van C4Me of OZF tot CZdirect en United Consumers. Hoe achterhaal ik een goede verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door de zorgvergelijker vind je gelijk en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die past bij jouw wensen. Kom je er niet uit? Op onze website lees jij nuttige informatie ten aanzien van restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis. Lees ook alles over Wintelre zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Zegveld? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de vergelijk module – met bruikbare filters – check jij snel welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zegveld


Meest gekozen zorgpolis in Zegveld?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Vlissingen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hieronder lees je meer over veel besproken onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Achillespeesontsteking of Intermetamorfose, echter ook Pica en Shell-shock. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Woerden) of soms een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zegveld?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Zegveld of omgeving. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via het internet. Hierna spot je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 6 keer).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn De Amersfoortse vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Zegveld?

Jouw basispolis staat garant voor veel zorgkosten in Zegveld. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen en tevens Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Controleer de voorwaarden van de actuele polis om te zien wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder check jij enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Zegveld wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: inspecteer of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zegveld. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zegveld? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €70 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Zegveld moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de regio Woerden. Neem nou logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie maar ook psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij CZ of Stad Holland. Controleer de dekking van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Therapeutisch elastische kousen (TEK).

Verzekeringskantoor in Zegveld

Wil je het liefsteen “echt” gesprek aangaande de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Zegveld. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider inventariseert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zegveld