Loading...

Zorgverzekering Zegge Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zegge. Populaire keuzes zijn Menzis, FBTO, OHRA, CZ, Achmea. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past de bestaande zorgverzekering met jouw omstandigheden? Via de praktische zorgvergelijker mag ook jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen als oefentherapie en tandarts. Het overstappen is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Begrippen als Natura zorgverzekering of Mantelzorg zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of OZF tot aan FBTO en VvAA. Hoe vind ik een goedkope verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van onze zorgvergelijker bekijk je gelijk en probleemloos een geschikte verzekering die past bij je wensen. Hulp nodig? Op deze pagina vind jij makkelijke adviezen ten aanzien van naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Winsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zegge? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De vergoeding kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – met bruikbare filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zegge


Betrouwbare zorgpolis in Zegge?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Vlijmen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Verderop lees je meer over een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Chronische hoofdpijn of Ziekte van Kahler, maar ook Parelketting en Superinfectie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). Het voordeel is een goedkope polis. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Rucphen) of juist een onderwijsinstelling. Het voordeel is een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zegge?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Zegge of rondom deze plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en eenvoudiger via het internet. Op deze pagina lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere achttien per jaar).
 7. Kies de uitkering m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn ZorgDirect ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Zegge?

Jouw basispakket dekt allerlei zorgkosten in Zegge. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts maar ook Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Inventariseer de kleine letters van je actuele dekking en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina check jij een paar gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Zegge wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Tip: verifieer of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Zegge. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Zegge? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Zegge zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Ook vind je vele soorten zorg in de regio Rucphen. Onder andere: podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of ook plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, haptonomie, stoppen met roken. De vergoedingen wisselen nogal bij CZ en Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de kleine lettertjes van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Teststrips diabetes.

Verzekeringskantoor in Zegge

Heb jij het liefst een “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Zegge. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zegge