Loading...

Zorgverzekering Zeddam Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Zeddam. Veel gekozen partijen zijn Achmea, Menzis, CZ, OHRA, VGZ. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt jouw geldende zorgverzekering met jouw behoeften? Geholpen door onze slimme zorgvergelijker kun jij gelijk, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals medische hulp buitenland / osteopathie. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gepiept.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is tamelijk complex. Zaken als GVS en Drempelinkomen zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of Ohra tot bijv. De Friesland en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van deze zorgvergelijker vind je direct en moeiteloos een geschikte verzekering die klopt met je individuele wensen. Hulp nodig? Op deze pagina vind jij handige details met betrekking tot de naturapolis, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Winde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Zeddam? De kosten van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De prijs hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – met uitgebreide functies – zoek jij supersnel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA betreft vaak een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-zeddam


Meest gekozen zorgpolis in Zeddam?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Vledder afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Hierna vind je nuttige factoren die jou verder op weg helpen. Dankzij deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor onder andere AIDS of Depersonalisatie, maar ook Moebius-syndroom en Watervrees. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (maximaal €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra module voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Montferland) of soms een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zeddam?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Zeddam of in een omliggende plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker d.m.v. internet. Hier spot jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (onder andere 18 per jaar).
 7. Selecteer de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is VvAA ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Zeddam?

Jouw basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Zeddam. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele verzekeraar en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Verderop bekijk je enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Zeddam wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: trek even na of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Zeddam. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Zeddam? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Zeddam moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal zorginstanties in de gemeente Montferland. Denk aan: podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en ook stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Menzis en United Consumers. Raadpleeg de condities van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Taxivervoer.

Verzekeringskantoor in Zeddam

Heb jij het liefst face to face contact aangaande een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Zeddam. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zeddam