Loading...

Zorgverzekering Zandvoort Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zandvoort. Veel gekozen partijen zijn Achmea, OHRA, FBTO, VGZ, CZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Klopt jouw actuele zorgverzekering met jouw behoeften? Aan de hand van deze snelle zorgvergelijker kan iedereen nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals mindfulness of huidtherapie. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is nogal gecompliceerd. Termen als Solidariteit of Ziekenfonds zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of ONVZ tot bijvoorbeeld FBTO en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een geschikte polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via de zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een betrouwbare verzekering die matcht met jouw wensen. Problemen? Op deze website lees je bruikbare info over de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Wilsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Zandvoort? De premies van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De prijs wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels onze vergelijker – met bruikbare filters – tref je binnen enkele minuten welke assuradeur de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-zandvoort


Veel gekozen zorgpolis in Zandvoort?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Vlagtwedde afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hieronder ontdek je veel besproken factoren die jou verder op weg helpen. Met deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgadressen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor problemen zoals Candidiasis of Hanta-virus, maar ook Paranoïde schizofrenie en Zeeziekte. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (niet meer dan €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra polis voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Zandvoort) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zandvoort?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Zandvoort of ergens in de buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever online. Hieronder check je een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn twaalf keer).
 7. Kies de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is VGZ ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Zandvoort?

Het basispakket vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Zandvoort. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist. Echter ook Dieetadvies, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Wijkverpleging. Controleer de algemene voorwaarden van je huidige modules en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar check jij meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Zandvoort wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: check even of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zandvoort. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Zandvoort? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Zandvoort zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorginstanties in en rondom Zandvoort. Onder andere: ergotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek of ook stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, apotheek. De dekkingen wisselen nogal bij CZdirect of ONVZ. Controleer de condities van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgpolis Taperingstrips.

Verzekeringskantoor in Zandvoort

Wil je het liefstpersoonlijk contact rondom de zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Zandvoort. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bespreekt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zandvoort