Loading...

Zorgverzekering Zandpol Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zandpol. Populaire keuzes zijn CZ, FBTO, Menzis, Achmea, OHRA. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht de bestaande zorgverzekering nog met jouw situatie? Via de scherpe zorgvergelijker kun jij gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden als homeopathie + orthodontie. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best ingewikkeld. Zaken als Medicijnbeleid + Betalingsregeling vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of ONVZ tot bijvoorbeeld Ditzo en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een geschikte verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door de zorgvergelijker tref je vlug en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die aansluit op alle zorgwensen. Hulp nodig? Op onze website lees jij handige informatie over de aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Wilp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Zandpol? De premies van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van de vergelijk module – met bruikbare filters – tref je supersnel welke verzekering de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-zandpol


Meest gekozen zorgpolis in Zandpol?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Vlaardingen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Verderop lees je meer over enkele begrippen die van belang zijn. Via deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Candidiasis of Frühsommer Meningo Encephalitis, echter ook Oppositioneel-opstandige gedragsstoornis en Pterygium. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500). Je profiteert van een betaalbare polis. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Emmen) of soms een onderwijsinstelling. Het voordeel is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zandpol?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Zandpol of omgeving. Handig: het kan nog sneller en gemakkelijker op internet. Onderstaand spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (o.a. 27 keer).
 7. Bepaal de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Univé ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Zandpol?

Jouw basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Zandpol. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen en tevens Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Check de condities van je actuele polis en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hieronder vind je een paar gangbare zorgaanbieders in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Zandpol wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: verifieer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Drenthe. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zandpol. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zandpol? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Zandpol moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je een aantal soorten zorg in de streek Emmen. Neem nou diëtetiek, ergotherapie, logopedie, podotherapie of ook plastische chirurgie, apotheek, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Ik en PMA. Raadpleeg de afspraken van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Tandvleesbehandeling.

Verzekeringskantoor in Zandpol

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact rondom de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Zandpol. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bekijkt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zandpol