Loading...

Zorgverzekering Zandhuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Zandhuizen. Populaire keuzes zijn Achmea, OHRA, Menzis, FBTO, VGZ. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om het huidige contract nog eens door te lezen. Matcht deze actuele zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met medewerking van een slimme zorgvergelijker kan iedereen snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. epilatie en chiropractie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is best lastig. Aspecten zoals Regeling wanbetalers en Collectiviteitskorting zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of ONVZ tot o.a. Interpolis en Stad Holland. Hoe vind ik een voordelige aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door de zorgvergelijker bekijk je gelijk en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die matcht met jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze website lees je bruikbare gegevens m.b.t. de eigen risico, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Wilnis zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zandhuizen? De kosten van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de vergelijk module – en de speciale filters – check je direct welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum betreft vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-zandhuizen


Veel gekozen zorgpolis in Zandhuizen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Visvliet afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Verderop tref je nuttige aspecten die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor aandoeningen als Arterioveneuze malformatie of Dermatofyt, echter ook Orale pathologie en Polymicrogyrie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Weststellingwerf) of mogelijk een vereniging. Je ontvangt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zandhuizen?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Zandhuizen of rondom deze plaats. Echter, het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Hier bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 36 stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. United Consumers ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Zandhuizen?

Het basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Zandhuizen. Daarmee ben je standaard verzekerd voor onder andere Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Controleer de kleine letters van je actuele verzekering en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar vind je enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Zandhuizen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: inventariseer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zandhuizen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Zandhuizen? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Zandhuizen moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Ook vind je vele verschillende types zorg in de gemeente Weststellingwerf. Onder andere: ergotherapie, logopedie, podotherapie, diëtetiek en haptonomie, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, audicien. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Interpolis en OZF. Controleer de voorwaarden van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Tandsteen verwijderen.

Verzekeringskantoor in Zandhuizen

Houd jij van een persoonlijke afspraak inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Zandhuizen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist geeft advies omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur checkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zandhuizen