Loading...

Zorgverzekering Zaamslag Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zaamslag. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, OHRA, FBTO, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past de actuele polis met jouw behoeften? Aan de hand van een slimme zorgvergelijker kan jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende polissen zoals o.a. mantelzorg plus acupunctuur. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk ingewikkeld. Aspecten zoals Verzekeringsplicht + Zorgplicht zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Avéro Achmea of National Academic tot aan De Friesland en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van onze zorgvergelijker achterhaal je rap en ongecompliceerd een geschikte verzekering die spoort met alle behoeften. Problemen? Op deze pagina bekijk je handige gegevens aangaande de naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Wijster zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Zaamslag? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref jij direct welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is vaak een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-zaamslag


Betrouwbare zorgpolis in Zaamslag?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Vijfhuizen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Hierna bekijk je betekenisvolle begrippen die van belang zijn. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor o.a. Algofobie of Kachelbenen, maar ook Münchhausen by proxy en Verstuiking. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (de max is €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Terneuzen) of juist een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zaamslag?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Zaamslag of ergens in de buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker via het internet. Onderstaand spot jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 18 keer).
 7. Neem besluit over de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn PMA ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Zaamslag?

Jouw basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Zaamslag. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Logopedie, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Dieetadvies. Lees de polisvoorwaarden van jouw actuele modules om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder vind jij een aantal populaire zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Zaamslag wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: trek even na of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zaamslag. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zaamslag? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Zaamslag moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Daarnaast zijn er vele verschillende types zorg in de buurt van Terneuzen. Bijvoorbeeld: ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie en ook psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, audicien, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Besured of VvAA. Controleer de kleine lettertjes van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Steunzolen.

Verzekeringskantoor in Zaamslag

Heb jij het liefst een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Zaamslag. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider controleert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zaamslag