Loading...

Zorgverzekering Ysselsteyn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Ysselsteyn. Dit kan o.a. naar FBTO, Menzis, OHRA, VGZ, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt jouw geldende polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kan je direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen als orthodontie en epilatie. De overstap is binnen mum van tijd gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is nogal niet makkelijk. Begrippen als Wet BIG + Tweedelijns zorg zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot aan CZdirect en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een betrouwbare polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker bekijk je vlug en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die past bij jouw zorgwensen. Meer info? Op deze website check je makkelijke specificaties ten aanzien van basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Wijnjewoude zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Ysselsteyn? De premies van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. De vergoeding hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels onze vergelijker – met uitgebreide functies – zoek jij snel welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is doorgaans een natura- of budgetpolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-ysselsteyn


Betrouwbare zorgpolis in Ysselsteyn?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Vierpolders afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Hierna bekijk je veel besproken aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgverleners waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Castratieangst of KISS-syndroom, echter ook Marfan-syndroom en Schizoïde persoonlijkheidsstoornis. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (de max is €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Venray) of juist een school. Je hebt recht op een voordelige premie (korting van 5-10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ysselsteyn?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Ysselsteyn of rondom deze plaats. Tip: het kan nog sneller en duidelijker d.m.v. internet. Hieronder lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 12 behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn OZF ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Ysselsteyn?

Jouw basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Ysselsteyn. Zodoende staat de verzekeraar garant voor o.a. Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer en tevens Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind je enige gangbare zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Ysselsteyn wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: verifieer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Ysselsteyn. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Ysselsteyn? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Ysselsteyn moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Er zijn nog allerlei verschillende types zorg in de streek Venray. Denk aan: kraamzorg, podotherapie, logopedie, diëtetiek en psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen zijn erg wisselend bij De Goudse of ZieZo. Bekijk de afspraken van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Steunpessarium.

Verzekeringskantoor in Ysselsteyn

Houd jij van persoonlijk contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Ysselsteyn. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur checkt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ysselsteyn