Loading...

Zorgverzekering Wouw Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Wouw. Dit kan o.a. naar VGZ, CZ, Achmea, OHRA, FBTO. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt deze huidige polis nog met jouw situatie? Aan de hand van de slimme zorgvergelijker kan jij snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals medische hulp buitenland / tandarts. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is soms ingewikkeld. Termen als Betalingsregeling + Betalingsachterstand zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of Ohra tot aan Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een professionele verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker achterhaal je rap en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met je wensen. Meer info? Op deze pagina vind jij makkelijke info ten aanzien van restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Wijk aan Zee zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Wouw? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – tref jij direct welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-wouw


Veel gekozen zorgpolis in Wouw?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Vessem afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis. Op deze pagina ontdek je veel besproken factoren die van belang zijn. Met behulp van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Atresie of Gerstmann-syndroom, echter ook Nieuwvorming en Syndroom van Fitz-Hugh-Curtis. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar een stuk minder zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra verzekering voor fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Roosendaal) of juist een school. Je hebt recht op een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wouw?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Wouw of omgeving. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger online. Hier bekijk je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 36 stuks per jaar).
 7. Bepaal de dekking voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn HEMA ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Wouw?

Jouw basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Wouw. Zo ben je standaard verzekerd voor onder andere Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts maar ook Dieetadvies, Logopedie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de condities van jouw huidige dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op deze pagina tref jij meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Wouw wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: loop na of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Wouw. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Wouw? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Wouw moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei soorten zorg in en rondom Roosendaal. Zoals logopedie, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie en ook audicien, psychologische zorg, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Menzis en Stad Holland. Raadpleeg de condities van je polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgpolis Staar.

Verzekeringskantoor in Wouw

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Wouw. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon checkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wouw