Loading...

Zorgverzekering Wormer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Wormer. Populaire keuzes zijn CZ, Menzis, Achmea, FBTO, OHRA. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht de bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Geholpen door deze innovatieve zorgvergelijker kan iedereen direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende zekerheden zoals preventieve zorg en EHBO-advies. De overstap is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is nogal complex. Termen als Combinatiepolis of Natura zorgverzekering zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van C4Me of Pro Life tot aan Ik en Salland. Hoe stap ik over naar een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van onze zorgvergelijker vind je direct en gemakkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met je zorgbehoefte. Meer info? Op deze pagina bekijk je handige adviezen ten aanzien van basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Wieringerwerf zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Wormer? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De kostprijs komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met onze vergelijker – en de speciale filters – spot je binnen enkele minuten welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA is doorgaans een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-wormer


Betrouwbare zorgpolis in Wormer?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Velserbroek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, United Consumers. Hierna lees je meer over betekenisvolle variabelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorginstellingen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Braken of Gespleten gehemelte, echter ook Passieve immuniteit en Porfyrie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra module voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Wormerland) of soms een school. Jouw “win” is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wormer?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Wormer of in deze buurt. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Hier tref je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 27 per jaar).
 7. Beslis over de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. CZdirect ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Wormer?

Het basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Wormer. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Ergotherapie. Check de condities van je huidige modules en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hierna lees jij een aantal erkende zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Wormer is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: loop na of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Wormer. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Wormer? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Wormer moet wel een contract hebben met je verzekering. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in de gemeente Wormerland. Neem nou ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, logopedie en ook haptonomie, audicien, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij CZdirect en ZorgDirect. Bestudeer de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Spoelapparatuur.

Verzekeringskantoor in Wormer

Houd jij van een persoonlijke afspraak t.a.v. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Wormer. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist controleert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wormer