Loading...

Zorgverzekering Woold Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Woold. Veel gekozen partijen zijn Achmea, CZ, VGZ, OHRA, FBTO. In 2020 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed door te nemen. Matcht deze afgesloten polis bij jouw situatie? Geholpen door deze scherpe zorgvergelijker kan jij direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende polissen als bijv. zwangerschap en geboorte en manuele therapie. De overstap is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is best niet makkelijk. Zaken als Inkomensafhankelijke bijdrage of Eerstelijnszorg komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of inTwente tot bijvoorbeeld DSW en VGZ. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker detecteer je gelijk en eenvoudig een goedkope verzekering die overeenkomt met jouw zorgwensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij praktische gegevens met betrekking tot de naturapolis, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Westerlee zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in oktober 2020 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Woold? De premies van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – tref je binnen enkele minuten welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2019tot januari 2020. Extra veel voordeel op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-woold


Betrouwbare zorgpolis in Woold?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2020 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Valkenswaard afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2020 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Verderop vind je nuttige variabelen die van belang zijn. Met deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Clownseczeem of Glucosurie, echter ook Naevus en Waardenburgsyndroom. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij minder zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Winterswijk) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je krijgt een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Woold?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Woold of ergens in de buurt. Tip: het kan nog sneller en eenvoudiger op internet. Hieronder spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2020.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 36 behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld OZF ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Woold?

Jouw basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Woold. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Controleer de condities van je huidige verzekering en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hierna bekijk je een paar veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Woold wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Tip: loop na of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Woold. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Woold? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Woold moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in de gemeente Winterswijk. Bijvoorbeeld: podotherapie, ergotherapie, logopedie, kraamzorg maar ook apotheek, haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken. De dekkingen zijn erg wisselend bij HEMA en Pro Life. Raadpleeg de condities van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Second opinion.

Verzekeringskantoor in Woold

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak aangaande jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Woold. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider checkt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Woold