Loading...

Zorgverzekering Wolphaartsdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Wolphaartsdijk. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, OHRA, VGZ, FBTO, Menzis. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw huidige polis bij jouw situatie? Met behulp van deze snelle zorgvergelijker kan je rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals o.a. steunzolen en huidbehandelingen. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is nogal frustrerend. Feiten zoals Zorgtoeslag of Zorgpolis zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Bewuzt of Ohra tot Ik en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een voordelige aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker detecteer je snel en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die past bij de individuele wensen. Hulp nodig? Hier tref je nuttige gegevens over de aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Wezep zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Wolphaartsdijk? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – met bruikbare filters – zoek je snel welke aanbieder de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, HEMA is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-wolphaartsdijk


Betrouwbare zorgpolis in Wolphaartsdijk?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Veghel afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Hierna ontdek je nuttige variabelen die van belang zijn. Aan de hand van deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgadressen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Carpaaltunnelsyndroom of Klüver-Bucy-syndroom, maar ook Laurence-Moon-Bardet-Biedl-syndroom en Sequel. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (de max is €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Goes) of wellicht een school. Het voordeel is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wolphaartsdijk?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Wolphaartsdijk of omgeving. Handig: je doet dit veel rapper en nog effectiever op internet. Hier vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 behandelingen).
 7. Kies een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn De Amersfoortse ziektekostenverzekering) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Wolphaartsdijk?

De basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Wolphaartsdijk. Op die manier ben je standaard verzekerd voor zaken als Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek maar ook Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Ergotherapie. Inventariseer de voorwaarden van de actuele polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar lees jij enige populaire zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Wolphaartsdijk wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: inspecteer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Wolphaartsdijk. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Wolphaartsdijk? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Wolphaartsdijk is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de buurt van Goes. Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, ergotherapie, logopedie en ook apotheek, audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Ik en United Consumers. Raadpleeg de condities van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgpolis Specialistische GGZ met opname.

Verzekeringskantoor in Wolphaartsdijk

Prefereer jij persoonlijk contact met betrekking tot de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Wolphaartsdijk. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist geeft advies omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon bespreekt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wolphaartsdijk