Loading...

Zorgverzekering Wolfheze Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf halverwege november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Wolfheze. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, CZ, OHRA, VGZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt de afgesloten polis nog met jouw situatie? Met behulp van een scherpe zorgvergelijker kun jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals tandheelkundige hulp of EHBO-advies. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is best lastig. Termen als Betalingsachterstand en Eigen bijdrage zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot Interpolis en VGZ. Hoe ontdek ik een goedkope aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker tref je snel en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met alle behoeften. Meer info? Op deze pagina spot je bruikbare info ten aanzien van eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Weurt zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Wolfheze? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met onze vergelijker – met uitgebreide functies – zoek jij direct welke partij in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-wolfheze


Meest gekozen zorgpolis in Wolfheze?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Vegelinsoord afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site ontdek je een aantal aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgadressen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Atelectase of Dissociatieve identiteitsstoornis, echter ook Maagzweer en Russofobie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Renkum) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wolfheze?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Wolfheze of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (o.a. 18 keer).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn ZorgDirect ziektekosten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Wolfheze?

Het basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Wolfheze. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Echter ook Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Dieetadvies, Wijkverpleging. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw actuele polis en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder bekijk jij een paar erkende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Wolfheze wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: trek even na of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Wolfheze. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Wolfheze? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Wolfheze is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Ook vind je een aantal soorten zorg in de gemeente Renkum. Denk aan: logopedie, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie maar ook stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, audicien, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij Bewuzt of Zorg en Zekerheid. Controleer de voorwaarden van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Specialist.

Verzekeringskantoor in Wolfheze

Prefereer jij face to face contact inzake jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Wolfheze. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist checkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wolfheze