Loading...

Zorgverzekering Woldendorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Woldendorp. Veel gekozen partijen zijn Achmea, VGZ, FBTO, Menzis, OHRA. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt jouw huidige zorgverzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze handige zorgvergelijker kan men snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld ergotherapie / huidbehandelingen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best gecompliceerd. Aspecten zoals Inkomensafhankelijke premie en Zorgverzekeringskaart zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of Ohra tot Ik en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een geschikte verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker achterhaal je snel en moeiteloos een goedkope verzekering die in lijn is met jouw zorgwensen. Is het lastig? Hier tref je nuttige details over de eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Wetsinge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Woldendorp? De kosten van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De kostprijs kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – zoek je binnen 1 minuut welke assuradeur de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, Anderzorg, HEMA is meestal wel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-woldendorp


Meest gekozen zorgpolis in Woldendorp?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Veessen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site ontdek je een aantal begrippen die jou verder op weg helpen. Met deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Coma vigil of Focomelie, echter ook Pancreatitis en West-Nijlziekte. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). Het pluspunt is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra polis voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Delfzijl) of juist een school. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Woldendorp?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Woldendorp of in een omliggende plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever online. Onderstaand check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Zorg en Zekerheid ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Woldendorp?

De basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Woldendorp. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts. Echter ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Wijkverpleging. Inventariseer de kleine letters van jouw actuele verzekering om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder bekijk jij meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Woldendorp is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: inventariseer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Is dit niet mogelijk? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Woldendorp. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Woldendorp? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Woldendorp moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er velerlei soorten zorg in de regio Delfzijl. Bijvoorbeeld: podotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek of ook stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij AnderZorg en Ohra. Bekijk de condities van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Speciaal zitmeubilair.

Verzekeringskantoor in Woldendorp

Prefereer jij een persoonlijke afspraak met betrekking tot je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Woldendorp. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist inventariseert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Woldendorp