Loading...

Zorgverzekering Woensdrecht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Woensdrecht. Dit kan o.a. naar VGZ, FBTO, Menzis, CZ, Achmea. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om het huidige contract goed door te nemen. Past jouw afgesloten verzekering bij jouw situatie? Met behulp van een handige zorgvergelijker kan men nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende polissen zoals zwangerschap en geboorte / tand. De overstap is razendsnel gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is tamelijk complex. Feiten zoals Keuzevrijheid of Gemoedsbezwaarde zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of PNOZorg tot Ik en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een betrouwbare verzekering die past bij je wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je praktische adviezen ten aanzien van eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Westzaan zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Woensdrecht? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. De kostprijs hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je supersnel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-woensdrecht


Meest gekozen zorgpolis in Woensdrecht?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Veeningen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Hieronder ontdek je enkele aspecten die extra belangrijk zijn. Dankzij deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor problemen zoals Chalazion of Keratomalacie, echter ook Marfan-syndroom en Synesthesie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (maximaal €500). Het voordeel is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Woensdrecht) of via een vereniging. Het voordeel is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Woensdrecht?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Woensdrecht of in een omliggende plaats. Echter, het kan nog sneller en nog effectiever via het internet. Hieronder bekijk je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (onder andere 36 stuks per jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld VvAA ziektekosten) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Woensdrecht?

Jouw basispakket betaalt veel zorgkosten in Woensdrecht. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen maar ook Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Check de voorwaarden van je huidige verzekering en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website spot jij enige gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Woensdrecht wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: inspecteer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Woensdrecht. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Woensdrecht? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Woensdrecht moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de buurt van Woensdrecht. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek maar ook stoppen met roken, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij inTwente en Salland. Raadpleeg de condities van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgpolis Solo-apparatuur.

Verzekeringskantoor in Woensdrecht

Prefereer jij een “echt” gesprek inzake jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Woensdrecht. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Woensdrecht