Loading...

Zorgverzekering Witte Paarden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Witte Paarden. Populaire keuzes zijn OHRA, Menzis, FBTO, VGZ, Achmea. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past deze afgesloten polis met jouw behoeften? Via onze nuttige zorgvergelijker kan jij gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als vaccinaties en geneesmiddelen. Overstappen van aanbieder is echt zo afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is vaak niet makkelijk. Feiten zoals Declareren of Eigen risico vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of ONVZ tot bijv. HEMA en VvAA. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij onze zorgvergelijker vind je gelijk en zonder problemen een duidelijke verzekering die matcht met alle behoeften. Is het lastig? Op deze pagina spot je makkelijke specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Westhem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Witte Paarden? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – tref jij supersnel welke partij de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-witte-paarden


Meest gekozen zorgpolis in Witte Paarden?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Varsseveld afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Hieronder bekijk je veel besproken aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorginstellingen waar je heen kunt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Boviene spongiforme encefalopathie of Economy class-syndroom, echter ook Maculadegeneratie en Ventrikelfibrilleren. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra module voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Steenwijkerland) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Witte Paarden?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Witte Paarden of omgeving. Goed om te weten: het kan nog sneller en eenvoudiger via het internet. Hieronder spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld zes behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Salland Zorgverzekering ziektekosten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Witte Paarden?

Jouw basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Witte Paarden. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Huisarts, Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Wijkverpleging. Controleer de polisvoorwaarden van de huidige verzekering en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna lees je een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Witte Paarden wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: check even of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Witte Paarden. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Witte Paarden? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Witte Paarden moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Ook vind je vele verschillende types zorg in de buurt van Steenwijkerland. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, kraamzorg en ook plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, audicien, apotheek. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij HEMA of OZF. Controleer de afspraken van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Slaapapneu.

Verzekeringskantoor in Witte Paarden

Prefereer jij face to face contact inzake een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Witte Paarden. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist inventariseert jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Witte Paarden