Loading...

Zorgverzekering Winterswijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Winterswijk. Populaire keuzes zijn FBTO, OHRA, CZ, Menzis, VGZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt jouw bestaande dekking met jouw behoeften? Geholpen door de slimme zorgvergelijker kan iedereen snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. fysiotherapie / fysiotherapie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is soms moeilijk. Termen als Tweedelijns zorg of Woonlandpakket zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Pro Life tot o.a. CZdirect en United Consumers. Hoe vind ik een goede aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door de zorgvergelijker tref je rap en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die in lijn is met je zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze pagina tref jij bruikbare details ten aanzien van eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Westendorp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Winterswijk? De kosten van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De premie hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – inclusief handige filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-winterswijk


Meest gekozen zorgpolis in Winterswijk?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Urk afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site ontdek je betekenisvolle factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorginstellingen voor o.a. Artrose of Dissociatie, echter ook Malaria en Steatorroe. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (maximaal €500). Jouw “win” is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, een gemeente (Winterswijk) of via een opleiding. Het voordeel is korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Winterswijk?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Winterswijk of rondom deze plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Hieronder check je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld negen per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is De Goudse ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Winterswijk?

De basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Winterswijk. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medisch specialist, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenhuis en Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw huidige modules en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees jij enkele populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Winterswijk is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: loop na of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Winterswijk. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Winterswijk? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €70 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Winterswijk zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog allerlei zorgbedrijven in de gemeente Winterswijk. Zoals logopedie, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie maar ook audicien, stoppen met roken, haptonomie, apotheek, psychologische zorg. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Menzis of Salland. Controleer de kleine lettertjes van je polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgpolis Rollator en loophulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Winterswijk

Houd jij van persoonlijk contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Winterswijk. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist controleert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Winterswijk