Loading...

Zorgverzekering Winssen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Winssen. Veel gekozen partijen zijn CZ, FBTO, Achmea, OHRA, VGZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past jouw actuele polis met jouw wensen. Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker mag ook jij rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld huidtherapie / zwangerschap en geboorte. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is redelijk complex. Termen als Aanvullende zorgverzekering en Zorgverzekeringskaart zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of OZF tot bijvoorbeeld Ditzo en VGZ. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je rap en gemakkelijk een geschikte verzekering die overeenkomt met de behoeften. Meer info? Op deze pagina vind je nuttige adviezen ten aanzien van aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Westbroek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Winssen? De premies van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je al veel besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De premie hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – tref je direct welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Promovendum, Anderzorg is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-winssen


Veel gekozen zorgpolis in Winssen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Ulrum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina vind je belangrijke begrippen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Alagille-syndroom of Klinefelter-syndroom, echter ook Marburgvirus en syncope. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Beuningen) of mogelijk een school. Je ontvangt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Winssen?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Winssen of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en duidelijker op internet. Hieronder tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. zes behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. DSW ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Winssen?

Het basispakket compenseert veel zorgkosten in Winssen. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Logopedie, Ergotherapie. Inventariseer de polisvoorwaarden van de actuele verzekeraar en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Op onze website lees jij een paar populaire zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Winssen wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: loop na of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Winssen. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Winssen? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Winssen zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Er zijn nog vele verschillende types zorg in en rondom Beuningen. Denk aan: diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg, podotherapie of apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Ik en Ohra. Bekijk de condities van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgpolis Stoppen met roken.

Verzekeringskantoor in Winssen

Geef jij de voorkeur aan face to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Winssen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist geeft advies inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Winssen