Loading...

Zorgverzekering Wilbertoord Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Wilbertoord. Bijvoorbeeld naar CZ, FBTO, OHRA, VGZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt de actuele zorgverzekering met jouw wensen. Via deze slimme zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als chiropractie plus osteopathie. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is nogal moeilijk. Aspecten zoals Ziekenfonds en Declareren zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of inTwente tot o.a. Ditzo en VGZ. Hoe vind ik een voordelige verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die matcht met alle zorgbehoefte. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind je handige details ten aanzien van eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Zie ook meer over Welsum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Wilbertoord? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De premie hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref je snel welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Promovendum, Besured, Anderzorg is doorgaans een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-wilbertoord


De beste zorgpolis in Wilbertoord?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Udenhout afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Hieronder ontdek je belangrijke begrippen die jou verder op weg helpen. Met deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Coprolagnie of Hippofobie, echter ook Non-verbal Learning Disabilities en Ziekte van Waldenström. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Mill en Sint Hubert) of wellicht een vereniging. Je krijgt een lagere premie (korting van 5-10%). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wilbertoord?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Wilbertoord of ergens in de buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via het internet. Onderstaand check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (onder andere 27 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Zilveren Kruis zorgpolis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Wilbertoord?

De basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Wilbertoord. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijv. Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer. Echter ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Wijkverpleging. Check de kleine letters van jouw actuele dekking en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Verderop vind jij enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Wilbertoord is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: inspecteer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Wilbertoord. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Wilbertoord? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Wilbertoord zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei zorgbedrijven in de buurt van Mill en Sint Hubert. Neem nou logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie maar ook stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, apotheek, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij DSW en Stad Holland. Check de condities van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Reconstructieve chirurgie.

Verzekeringskantoor in Wilbertoord

Houd jij van persoonlijk contact t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Wilbertoord. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur inventariseert jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wilbertoord