Loading...

Zorgverzekering Wijnbergen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Wijnbergen. Populaire keuzes zijn Menzis, Achmea, FBTO, OHRA, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past deze geldende polis nog met jouw situatie? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kan jij gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende modules zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen / beweegzorg. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Aspecten zoals Regeling wanbetalers of Verzekeringsplicht komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van AnderZorg of PMA tot o.a. Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een betrouwbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door deze zorgvergelijker tref je direct en gemakkelijk een goedkope verzekering die in lijn is met jouw zorgbehoefte. Is het lastig? Hier lees jij makkelijke specificaties m.b.t. de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Weiteveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Wijnbergen? De premies van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door onze vergelijker – met bruikbare filters – spot jij snel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden is in de regel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-wijnbergen


Veel gekozen zorgpolis in Wijnbergen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Ubbena afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis. Hierna ontdek je een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Met deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgadressen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Acute stress-stoornis of Frühsommer Meningo Encephalitis, en tevens voor bijv. Lage rugpijn en Rigiditeit. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Montferland) of juist een school. Jouw “win” is een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wijnbergen?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Wijnbergen of in deze buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via internet. Onderstaand bekijk je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 6 keer).
 7. Selecteer de dekking voor lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld VGZ zorgpolis) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Wijnbergen?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Wijnbergen. Zo ben je standaard verzekerd voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen en tevens Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de voorwaarden van jouw huidige polis en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Verderop vind jij enkele algemene zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Wijnbergen wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: trek even na of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Wijnbergen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Wijnbergen? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Wijnbergen is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je meerdere zorginstanties in en rondom Montferland. Zoals ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie of ook psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, audicien. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Avéro Achmea of National Academic. Bekijk de dekking van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Psychotherapie.

Verzekeringskantoor in Wijnbergen

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak inzake een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Wijnbergen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wijnbergen