Loading...

Zorgverzekering Wijlre Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Wijlre. Bijvoorbeeld naar FBTO, Achmea, VGZ, Menzis, OHRA. Ook in 2020 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed door te nemen. Past deze geldende verzekering met jouw behoeften? Met medewerking van een slimme zorgvergelijker mag ook jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules zoals o.a. medische hulp buitenland / acupunctuur. Het overstappen is razendsnel afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Aspecten zoals Wmo of Zorgpas zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of Ohra tot o.a. DSW en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door onze zorgvergelijker bekijk je direct en moeiteloos een goedkope verzekering die past bij jouw zorgbehoefte. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk je bruikbare specificaties over de collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, naturapolis. Zie ook meer over Wehe-den Hoorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2021 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Wijlre? De premies van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De kostprijs wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – spot je binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2019 over te stappen tot eind januari 2020. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is vaak een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-wijlre


Meest gekozen zorgpolis in Wijlre?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2020 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Tytsjerk afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2020 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Interpolis. Op deze site lees je meer over betekenisvolle begrippen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Cornea-erosie of Infectie, maar ook Myotonie en Ziekte van Von Recklinghausen. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2020 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Gulpen-Wittem) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wijlre?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Wijlre of in een omliggende plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Op deze pagina tref je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2020.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 36 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn UMC Zorgverzekering zorgpolis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Wijlre?

Jouw basispakket betaalt veel voorkomende zorgkosten in Wijlre. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist en tevens Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Controleer de polisvoorwaarden van je actuele polis en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Hierna check jij enkele populaire zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Wijlre wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: verifieer of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Wijlre. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Wijlre? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Wijlre moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele zorginstellingen in de regio Gulpen-Wittem. Bijvoorbeeld: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of ook apotheek, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Avéro Achmea of Zilveren Kruis. Check de voorwaarden van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Psychologische zorg.

Verzekeringskantoor in Wijlre

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak m.b.t. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Wijlre. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon bespreekt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wijlre