Loading...

Zorgverzekering Westkapelle Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Westkapelle. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, FBTO, Menzis, OHRA. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt jouw geldende verzekering met jouw omstandigheden? Via onze snelle zorgvergelijker kan men rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen als huidbehandelingen + zwangerschap en bevalling. Overstappen van polis is in een paar minuutjes geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk niet makkelijk. Begrippen als Woonlandpakket of Gemoedsbezwaarde vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of National Academic tot aan De Goudse en VGZ. Hoe stap ik over naar een goedkope aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker detecteer je rap en moeiteloos een voordelige verzekering die overeenkomt met alle zorgwensen. Meer info? Op deze website spot je bruikbare details aangaande de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Wanssum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Westkapelle? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De kostprijs komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – spot jij binnen enkele minuten welke assuradeur de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Promovendum is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-westkapelle


Betrouwbare zorgpolis in Westkapelle?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Tinte afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Op deze pagina lees je meer over enkele aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgverleners waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Claustrofobie of Hartaderbreuk, maar ook Pneumothorax en Spatader. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra polis voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Veere) of mogelijk een school. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Westkapelle?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Westkapelle of ergens in de buurt. Maar het kan nog sneller en eenvoudiger via internet. Hierna spot je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld twaalf stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Avéro Achmea zorgpolis) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Westkapelle?

Jouw basispakket staat garant voor allerlei zorgkosten in Westkapelle. Zo worden kosten gedekt van bijv. Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek en Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Check de condities van jouw huidige modules en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website spot jij meerdere populaire zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Westkapelle is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: inventariseer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Westkapelle. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Westkapelle? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Westkapelle zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er meerdere soorten zorg in en rondom Veere. Bijvoorbeeld: podotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek of ook haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij CZ en VGZ. Raadpleeg de condities van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Plaswekker.

Verzekeringskantoor in Westkapelle

Heb jij het liefst persoonlijk contact omtrent jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Westkapelle. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist geeft advies omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur checkt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Westkapelle