Loading...

Zorgverzekering Westerhoven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Westerhoven. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, CZ, Achmea, FBTO. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht de geldende verzekering bij jouw situatie? Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker kan jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden als bijv. opticien + alternatieve geneesmiddelen. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is vaak lastig. Feiten zoals College voor Zorgverzekeringen of Acceptatieplicht zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van Bewuzt of Kiemer tot FBTO en Zekur. Hoe stap ik over naar een gewoon goede polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker vind je rap en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die klopt met de behoeften. Kom je er niet uit? Hier bekijk jij handige info aangaande de aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Wadenoijen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Westerhoven? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. Het tarief kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels onze vergelijker – en de speciale filters – check jij binnen 1 minuut welke polis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in de regel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-westerhoven


Meest gekozen zorgpolis in Westerhoven?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Thorn afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Verderop vind je veel besproken aspecten die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor bijvoorbeeld Arachibutyrofobie of Gymnofobie, maar ook Kramp en Stendhal-syndroom. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Bergeijk) of juist een opleiding. Jouw “win” is een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Westerhoven?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Westerhoven of ergens in de buurt. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever op internet. Op deze pagina vind jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (onder andere 27 per jaar).
 7. Selecteer de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. VGZ polis) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Westerhoven?

Het basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Westerhoven. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen, Ziekenvervoer en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Inventariseer de condities van de huidige modules en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op onze website vind jij enkele veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Westerhoven wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Westerhoven. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Westerhoven? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Westerhoven moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorginstanties in de gemeente Bergeijk. Denk aan: logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie en ook plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, haptonomie, audicien. De dekkingen lopen sterk uiteen bij HEMA of Zorg en Zekerheid. Raadpleeg de afspraken van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Persoonlijke alarmeringsapparatuur.

Verzekeringskantoor in Westerhoven

Houd jij van face to face contact rondom de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Westerhoven. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur kijkt naar jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Westerhoven