Loading...

Zorgverzekering Westerhaar-Vriezenveensewijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Veel gekozen partijen zijn Menzis, VGZ, OHRA, FBTO, CZ. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past de actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van een praktische zorgvergelijker mag ook jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende zekerheden zoals anticonceptie / dieetadvies. Overstappen van polis is echt zo gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is redelijk ingewikkeld. Feiten zoals Natura zorgverzekering + Zvw zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van C4Me of Ohra tot bijvoorbeeld Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door de zorgvergelijker bekijk je gelijk en ongecompliceerd een goedkope verzekering die spoort met jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je praktische informatie met betrekking tot de aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Lees ook alles over Waddinxveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Westerhaar-Vriezenveensewijk? De kosten van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je al veel besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De premie hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je supersnel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, HEMA is meestal wel een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-westerhaar-vriezenveensewijk


Meest gekozen zorgpolis in Westerhaar-Vriezenveensewijk?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Tholen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site vind je betekenisvolle aspecten die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Complex regionaal pijnsyndroom of Incontinentia pigmenti, echter ook Microfilie en Pre-eclampsie. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra module voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Twenterand) of juist een hogeschool / universiteit. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Westerhaar-Vriezenveensewijk?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Westerhaar-Vriezenveensewijk of rondom deze plaats. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via internet. Op deze pagina spot je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 9 keer).
 7. Neem besluit over een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Univé polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Westerhaar-Vriezenveensewijk?

De basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Hiermee worden kosten gedekt van o.a. Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts maar ook Dieetadvies, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie. Lees de polisvoorwaarden van jouw actuele polis om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina lees jij meerdere algemene zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: loop na of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Westerhaar-Vriezenveensewijk? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Westerhaar-Vriezenveensewijk is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstellingen in de buurt van Twenterand. Denk aan: kraamzorg, logopedie, ergotherapie, podotherapie of stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij De Goudse of United Consumers. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Periodieke controle.

Verzekeringskantoor in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Heb jij het liefst 1 op 1 contact m.b.t. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige kijkt naar je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Westerhaar-Vriezenveensewijk