Loading...

Zorgverzekering Westerbeek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Westerbeek. Veel gekozen partijen zijn Achmea, OHRA, VGZ, Menzis, CZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Matcht deze bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Geholpen door deze slimme zorgvergelijker kan men nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld manuele therapie + alternatieve geneeswijzen. De overstap is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is vaak niet makkelijk. Termen als Zorgplicht en Verzekeringsplicht komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Besured of PMA tot aan Ik en Univé. Hoe stap ik over naar een professionele verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door deze zorgvergelijker detecteer je vlug en eenvoudig een voordelige verzekering die past bij jouw zorgwensen. Meer info? Op deze website lees je makkelijke informatie m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over Waarder zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Westerbeek? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie verschilt per persoon. De vergoeding komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van de polisvergelijker – en de speciale filters – spot je binnen 1 minuut welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-westerbeek


De beste zorgpolis in Westerbeek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Terwispel afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Hierna ontdek je veel besproken begrippen die van belang zijn. Met deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Delirium tremens of Galsteen, en tevens voor bijv. Malaria en Zweetvoeten. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (max €500). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra polis voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, je gemeente (Sint Anthonis) of via een vereniging. Je ontvangt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Westerbeek?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Westerbeek of omgeving. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn twaalf stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Promovendum polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Westerbeek?

Jouw basisverzekering vergoedt de meeste zorgkosten in Westerbeek. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Check de kleine letters van de actuele verzekering om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website vind je enkele gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Westerbeek wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inspecteer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Westerbeek. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Westerbeek? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Westerbeek is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei zorgbedrijven in de gemeente Sint Anthonis. Denk aan: podotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek maar ook apotheek, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg. De dekkingen zijn erg wisselend bij CZdirect of OZF. Bekijk de dekking van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Papegaai.

Verzekeringskantoor in Westerbeek

Heb jij het liefst een “echt” gesprek aangaande je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Westerbeek. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider inventariseert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Westerbeek