Loading...

Zorgverzekering Wervershoof Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Wervershoof. Populaire keuzes zijn OHRA, FBTO, CZ, VGZ, Achmea. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Matcht jouw actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de nuttige zorgvergelijker kan iedereen gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende verzekeringen als bijv. geneesmiddelen plus mindfulness. De overstap is binnen 5 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is nogal gecompliceerd. Zaken als Aanvullende verzekering + Tweedelijnszorg zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van CZ of OZF tot bijvoorbeeld FBTO en United Consumers. Hoe ontdek ik een passende verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker vind je direct en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die aansluit op je zorgwensen. Is het lastig? Op deze website bekijk jij praktische specificaties aangaande de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Vught zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Wervershoof? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door de polisvergelijker – inclusief handige filters – check jij binnen enkele minuten welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-wervershoof


Populaire zorgpolis in Wervershoof?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Terherne afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Op deze site tref je enkele variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor problemen zoals Cheilitis of Desoriëntatie, echter ook Microscopische polyangiitis en Snuff. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra dekking voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, jouw gemeente (Medemblik) of via een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wervershoof?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Wervershoof of in deze buurt. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever op internet. Op deze pagina spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 27 behandelingen).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. inTwente polis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Wervershoof?

Jouw basisverzekering compenseert veel voorkomende zorgkosten in Wervershoof. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist en Revalidatiezorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Lees de polisvoorwaarden van je huidige polis en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Verderop spot jij een aantal algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Wervershoof wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inspecteer of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Wervershoof. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Wervershoof? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van een paar tientjes per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Wervershoof is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei verschillende types zorg in en rondom Medemblik. Zoals diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie of haptonomie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien. De dekkingen wisselen nogal bij Besured of ZorgDirect. Bekijk de condities van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Orthopedisch Schoeisel.

Verzekeringskantoor in Wervershoof

Prefereer jij 1 op 1 contact rondom je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Wervershoof. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon inventariseert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wervershoof