Loading...

Zorgverzekering Wenum Wiesel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Wenum Wiesel. Bijvoorbeeld naar OHRA, Menzis, FBTO, CZ, Achmea. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Klopt jouw huidige polis met jouw omstandigheden? Via een praktische zorgvergelijker kan jij vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen als bijv. chiropractie of vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van polis is in een paar minuutjes geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is redelijk frustrerend. Aspecten zoals Medicijnbeleid of Nominale premie vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of PNOZorg tot aan CZdirect en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een voordelige polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via de zorgvergelijker detecteer je gelijk en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die in lijn is met alle behoeften. Meer info? Op onze website check je bruikbare details over de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Vriezenveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Wenum Wiesel? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – check jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, HEMA is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-wenum-wiesel


Veel gekozen zorgpolis in Wenum Wiesel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Ter Heijde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Hieronder vind je veel besproken onderdelen die van belang zijn. Met behulp van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Anti-sociale gedragsstoornis of Hemopyrrollactamurie, en tevens voor bijv. Labyrinthitis en Prostaatkanker. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra aanvulling voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Apeldoorn) of via een onderwijsinstelling. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Vaak is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wenum Wiesel?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Wenum Wiesel of in deze buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Op deze pagina tref je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitkering t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. FBTO polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Wenum Wiesel?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Wenum Wiesel. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist en tevens Dieetadvies, Logopedie, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Lees de algemene voorwaarden van je huidige verzekeraar en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Hieronder check je een paar veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Wenum Wiesel wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: check even of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Wenum Wiesel. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Wenum Wiesel? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Wenum Wiesel is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere soorten zorg in en rondom Apeldoorn. Denk aan: logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en ook audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Bewuzt of UMC Zorgverzekering. Check de voorwaarden van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Orthodontie tot 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Wenum Wiesel

Heb jij het liefst 1 op 1 contact m.b.t. een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Wenum Wiesel. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon controleert de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wenum Wiesel