Loading...

Zorgverzekering Wellerlooi Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Wellerlooi. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, OHRA, CZ, FBTO, Menzis. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is dus slim om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past deze afgesloten verzekering met wat jij belangrijk vindt? Via de snelle zorgvergelijker kan men snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. fysiotherapie / orthodontie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Aspecten zoals Vrijwillig eigen risico of Polisvoorwaarden vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of inTwente tot bijvoorbeeld CZdirect en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van onze zorgvergelijker achterhaal je direct en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met de individuele wensen. Problemen? Op deze pagina spot je handige informatie ten aanzien van eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Vreeland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Wellerlooi? De prijzen van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – inclusief handige filters – check jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, HEMA, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-wellerlooi


Betrouwbare zorgpolis in Wellerlooi?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Ter Aard afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Verderop vind je een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgadressen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor o.a. Apotemnofilie of Hepatitis C, echter ook Neuritis optica en Stendhal-syndroom. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Bergen (L.)) of soms een school. Het voordeel is een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wellerlooi?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Wellerlooi of in een omliggende plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker op internet. Hierna spot je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 9 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Delta Lloyd polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Wellerlooi?

De basispolis staat garant voor de meeste zorgkosten in Wellerlooi. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en Revalidatiezorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Controleer de algemene voorwaarden van je huidige modules om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar spot je een paar gangbare zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Wellerlooi wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: loop na of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Wellerlooi. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Wellerlooi? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €35 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Wellerlooi zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei verschillende types zorg in de gemeente Bergen (L.). Zoals podotherapie, logopedie, kraamzorg, ergotherapie en haptonomie, psychologische zorg, audicien, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen wisselen nogal bij inTwente of ZorgDirect. Bestudeer de dekking van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgpolis Optische hulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Wellerlooi

Prefereer jij een “echt” gesprek m.b.t. je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Wellerlooi. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wellerlooi