Loading...

Zorgverzekering Weesp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Weesp. Populaire keuzes zijn OHRA, FBTO, CZ, Menzis, VGZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Klopt deze actuele zorgverzekering met jouw behoeften? Via deze innovatieve zorgvergelijker kun jij gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals o.a. fysiotherapie / manuele therapie. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is nogal lastig. Termen als Zorgpremie en Zorginstituut Nederland komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of National Academic tot bijv. Interpolis en Stad Holland. Hoe vind ik een voordelige verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door deze zorgvergelijker vind je direct en makkelijk een goedkope verzekering die spoort met je behoeften. Meer info? Hier vind je makkelijke info ten aanzien van aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Vorchten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Weesp? De premies van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je binnen enkele minuten welke aanbieder de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-weesp


Populaire zorgpolis in Weesp?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Taarlo afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Univé. Op deze site vind je een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Dankzij deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor o.a. Anti-sociale gedragsstoornis of Fibromyalgie, maar ook Otosclerose en Somatisatiestoornis. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Weesp) of soms een vereniging. Je ontvangt een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Weesp?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Weesp of in een omliggende plaats. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via internet. Onderstaand spot je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn achttien per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld AnderZorg polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Weesp?

De basisverzekering compenseert veel voorkomende zorgkosten in Weesp. Op die manier worden kosten gedekt van o.a. Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek maar ook Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Logopedie, Revalidatiezorg. Inventariseer de kleine letters van jouw huidige dekking en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Hieronder spot jij een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Weesp wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Je basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: inspecteer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Weesp. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Weesp? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van een paar tientjes per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Weesp is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je meerdere zorginstellingen in de buurt van Weesp. Neem nou kraamzorg, logopedie, diëtetiek, podotherapie en ook audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij C4Me en PMA. Raadpleeg de kleine lettertjes van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Ooglidcorrectie.

Verzekeringskantoor in Weesp

Heb jij het liefst een “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Weesp. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur controleert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Weesp