Loading...

Zorgverzekering Waverveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Waverveen. Populaire keuzes zijn Menzis, OHRA, FBTO, CZ, VGZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Matcht jouw huidige polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van deze innovatieve zorgvergelijker kan je gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld homeopathie plus dieetadvies. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is vaak lastig. Feiten zoals Medische selectie en Natura zorgverzekering komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of National Academic tot bijvoorbeeld CZdirect en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een betrouwbare verzekeringspolis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van deze zorgvergelijker detecteer je snel en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die klopt met alle zorgwensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je makkelijke details met betrekking tot de aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Voorschoten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Waverveen? De premies van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – spot jij supersnel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum is meestal wel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-waverveen


Populaire zorgpolis in Waverveen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Er zijn talloze partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis t Loo Oldebroek afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Hieronder vind je belangrijke onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorginstellingen waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor onder andere ARDS of Drukpijn, echter ook Orthorexia nervosa en Syndroom van Asherman. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een minder hoge premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra module voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (De Ronde Venen) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Waverveen?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Waverveen of in deze buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker op internet. Hier bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (o.a. 12 keer).
 7. Beslis over de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. Zilveren Kruis zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Waverveen?

Jouw basispolis compenseert veel zorgkosten in Waverveen. Op die manier worden kosten gedekt van zaken als Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen en tevens Logopedie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de voorwaarden van jouw huidige verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina bekijk jij een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Waverveen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: trek even na of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Utrecht. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Waverveen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Waverveen? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €25 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Waverveen zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je allerlei soorten zorg in en rondom De Ronde Venen. Onder andere: kraamzorg, logopedie, podotherapie, ergotherapie en ook haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ditzo of National Academic. Raadpleeg de afspraken van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgpolis Ontharing.

Verzekeringskantoor in Waverveen

Heb jij het liefst face to face contact aangaande jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Waverveen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist checkt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Waverveen