Loading...

Zorgverzekering Wateringen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Wateringen. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, VGZ, FBTO, Menzis. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kun jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals alternatieve zorg + preventieve zorg. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is nogal niet eenvoudig. Begrippen als Collectiviteitskorting of Zorgverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of OZF tot Delta Lloyd en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker achterhaal je rap en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met jouw individuele wensen. Meer info? Op deze pagina tref jij bruikbare specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Voorburg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Wateringen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de zorgvergelijker – inclusief handige filters – zoek je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-wateringen


Populaire zorgpolis in Wateringen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis t Haantje afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Hierna lees je meer over belangrijke variabelen die van belang zijn. Dankzij deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorginstellingen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Adenoom of Depersonalisatie Stoornis, echter ook Naevus en Vleesboom. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra dekking voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Westland) of wellicht een opleiding. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wateringen?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Wateringen of in een omliggende plaats. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Hierna check je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 keer).
 7. Beslis over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Zekur zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Wateringen?

De basisverzekering dekt allerlei zorgkosten in Wateringen. Hiermee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist maar ook Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Controleer de polisvoorwaarden van de actuele polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder vind jij meerdere algemene zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Wateringen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: check even of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Wateringen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Wateringen? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Wateringen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in de regio Westland. Bijvoorbeeld: ergotherapie, logopedie, podotherapie, diëtetiek of ook stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg. De dekkingen zijn erg wisselend bij Ik of United Consumers. Raadpleeg de dekking van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Ontbrekende hoektanden.

Verzekeringskantoor in Wateringen

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Wateringen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wateringen