Loading...

Zorgverzekering Wassenaar Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Wassenaar. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Achmea, VGZ, Menzis, OHRA. In 2020 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt deze huidige dekking met jouw omstandigheden? Geholpen door onze slimme zorgvergelijker kan men gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen zoals o.a. zwangerschap en geboorte / oefentherapie. De overstap is echt zo gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is redelijk complex. Feiten zoals Mantelzorg of Nominale premie vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of OZF tot bijv. De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels een zorgvergelijker detecteer je direct en zonder problemen een voordelige verzekering die overeenkomt met alle wensen. Kom je er niet uit? Op deze website lees jij makkelijke details aangaande de aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Vogelwaarde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juni 2021 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Wassenaar? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – met uitgebreide functies – check je binnen enkele minuten welke assuradeur de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot en met eind januari 2020. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, Promovendum, HEMA is vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-wassenaar


De beste zorgpolis in Wassenaar?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2020moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Sweikhuizen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2020 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze site vind je belangrijke factoren die extra belangrijk zijn. Dankzij deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor o.a. Crouzon-syndroom of Enurese, en tevens voor bijv. Oudziendheid en Syndroom van Sotos. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2020 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Wassenaar) of soms een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wassenaar?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Wassenaar of rondom deze plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever online. Op deze pagina bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2020.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 keer p/jaar).
 7. Bepaal een vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. United Consumers zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Wassenaar?

De basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Wassenaar. Daarmee ben je standaard verzekerd voor o.a. Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist maar ook Dieetadvies, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg. Check de voorwaarden van jouw actuele dekking en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op deze pagina bekijk je een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Wassenaar wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Wassenaar. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Wassenaar? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Wassenaar moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Daarnaast zijn er allerlei soorten zorg in de gemeente Wassenaar. Bijvoorbeeld: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg en ook haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Ditzo en ONVZ. Check de voorwaarden van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgpolis Ondersteek.

Verzekeringskantoor in Wassenaar

Prefereer jij persoonlijk contact inzake een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Wassenaar. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur checkt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wassenaar