Loading...

Zorgverzekering Warmond Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Warmond. Populaire keuzes zijn VGZ, Menzis, CZ, OHRA, Achmea. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past de afgesloten dekking met jouw wensen. Met medewerking van een handige zorgvergelijker kun je gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld gezinsplanning / medische hulp buitenland. Overstappen van polis is in een paar minuutjes gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is best lastig. Feiten zoals CAK of Zorgverzekeringswet zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of OZF tot aan Ik en ZieZo. Hoe ontdek ik een professionele verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij onze zorgvergelijker vind je vlug en eenvoudig een goede verzekering die klopt met je wensen. Meer info? Op onze website tref jij praktische details met betrekking tot de restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Vlierden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Warmond? De kosten van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – inclusief handige filters – bekijk je gelijk welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot eind januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-warmond


Populaire zorgpolis in Warmond?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Stuifzand afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Op deze pagina bekijk je nuttige aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor aandoeningen als Alcoholisme of Hypomanie, echter ook Landziekte en Spierziekte. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Teylingen) of juist een opleiding. Je hebt recht op een lagere premie (korting van 5-10%). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Warmond?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Warmond of in een omliggende plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en duidelijker via internet. Onderstaand check je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn zes behandelingen).
 7. Kies de dekking voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. PMA zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Warmond?

De basispolis betaalt veel zorgkosten in Warmond. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist. Echter ook Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekeraar om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind je een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Warmond wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: controleer goed of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Warmond. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Warmond? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Warmond is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er een aantal zorginstellingen in de streek Teylingen. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie en ook plastische chirurgie, haptonomie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij CZ of Promovendum. Bestudeer de condities van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Oedeemtherapie vanaf 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Warmond

Houd jij van face to face contact met betrekking tot je zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Warmond. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider checkt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Warmond